29 januari 2009

Keane, Santa Cruz och Briand

Det snackas anfallare på diverse bloggar, webbplatser och tidningar, både i England och här hemma i Sverige. I Fokus just nu, Liverpools Robbie Keane, Blackburns Roque Santa Cruz och Rennes fransos Jimmy Briand, som Redknapp enligt uppgift tidigare försökt locka över kanalen till Portsmouth.

Bara dagar kvar nu innan transferfönstret stänger och frågan är hur Redknapp egentligen tänker sig sin anfallsbesättning. Defoe och Pavvan kommer förstås att vara en del i den framtida kvartetten, men sen då? Vilka är de bästa alternativen?

Enligt mig: In med Keane och Santa Cruz, ut med FC och Bent

Nu är det föga troligt att både Keane och Santa Cruz ansluter, däremot är en högst relevant fråga att ställa vad Redknapp vill ha in för spelartyp i truppen. För Keane och Santa Cruz är två helt olika spelartyper och faktum är, att hur bra Keane ändå var i Spurströjan, så är Spurs i större behov av Santa Cruz egenskaper.

För att avsluta med ett litet tips. Santa Cruz ansluter, Keane blir kvar i Pool (åtminstone fram till sommaren), och Bent säljs.

FC då, ja stannar han kommer ingen annan in. Annars kan mycket väl en annan fjärdeanfallare ansluta, eventuellt Briand, men kanske... äh vad fan, vi får se om några dar!!!

**********

Huddlestone verkar ha gjort sitt, Fulham intresserat... vet inte jag, har alltid gillat passningsgeniet från Nottingham!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar