26 juli 2009

Rutinerad duo lyfter Spurs?

Silly Season rullar vidare och ett par rykten verkar allt mer konkreta. Patrick Vieira och Peter Crouch ser av allt att döma ut att vara de två hetaste spelarna på väg in, samtidigt som ett byte mellan Spurs och Villa, där Spurs erbjuder Villa pengar plus Jenas för Ashley Young, kan bli en realitet.

Frågan är dock hur stor sannolikheten är för en sådan bytesaffär, men som man brukar säga: Ingen rök utan eld...

Då verkar de två förstnämnda spelarna vara betydligt närmare en flytt till White Hart Lane.

Patrick Vieira har visserligen inte gjort många glada med sina insatser i Inter de senaste säsongerna, men är det någon manager som kan krama ut det sista ur den förre Arsenalkaptenen så är det nog Harry Redknapp.

Dessutom passar nog Premier League Vieira bättre än Serie A.

Förhoppningsvis kan en sådan transfer innebära samma lyft för laget som när Edgar Davids anslöt för ett antal säsonger sedan.

Peter Crouch då. Ja vad ska man tycka egentligen. Personligen är detta en spelare jag aldrig riktigt lärt mig att uppskatta. Därmed inte sagt att han kan komma att göra en hel del nytta i Spurs.

Fördelaran med Vieira och Crouch är förstås att de varit med på en nivå många av spelarna i dagens trupp inte har erfarenhet av. Och stabilitet är förstås något som saknats i Spurs under lång tid. Sen hade man ju förstås njutit lite extra när Spurs vinner derbyt mot Gunners med Vieira som ende målsytt!

Jag önskar mig dock Christian Poulsen och Klaas Jan Huntelaar, men tror ändå att Partick Vieira och Peter Crouch kan innebära ett lyft för en i sammanhanget (CL-platserna) orutinerad trupp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar