2 juni 2009

Barry avskriven - klar för City!

England ace Barry in £12m City switch

GARETH BARRY will be wearing a sky blue shirt next season after Mark Hughes today clinched a £12million move from Aston Villa to the City of Manchester Stadium for the highly-rated England midfielder.

källa: mcfc.co.uk

Vet att många ville se Gareth Barry i Spurströjan nästa säsong men jag tror ärligt talat att detta var bra för Spurs. Visst är Barry en riktigt bra spelare, men med tanke på att vi redan har Wilson Palacios i den rollen vill jag se en riktig "defensiv" spelfördelare bredvid Palacios.

En mittfältare som inte nödvändigtvis har styrkorna i det fysiska spelet, som Barry, utan en spelare som kan styra tempot i spelet, som behäskar både det korta och långa passningsspelet.

En Xabi Alonso, en Andrea Pirlo, en Michael Carrick... men frågan är vem som passar bäst in på den beskrivningen och samtidigt kan tänkas vara tilgänglig?

Det får bli något att återkomma till, under tiden tror jag att vi kan vinna en hel del på att värva Newcastles mittback Steven Taylor som det ryktas en hel del om nu och som knappast lär stanna hos skatorna...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar