29 mars 2010

På väg mot nåt stort...

Ett tag sen sist nu och vi börjar med att konstatera att det är mycket, mycket trevligt att hålla på Tottenham Hotspur just nu. Segrarna radas upp, målen trillar in och försvaret är snart det bästa i ligan.

Dessutom är allt fler spelare tillbaka efter skador.

Och det verkar inte som om det spelar någon roll vilka som spelar, laget presterar oavsett. Väldigt många spelare är helt enkelt i form.

**********

Aston Villa är borta från striden om fjärdeplatsen, inte en chans att de hämtar sig efter chocken på Stamford Bridge.

Liverpool hakar på men deras bortaspel imponerar inte och City är inne i en lite tyngre period.

Kort sagt ser det lovande ut.

**********

Som bekant är den här bloggen inget större fan av Harry Redknapp, men nog ser han ut att veta vad han håller på med... Är fortfarande inte övertygad om att han är en perfekt lösning på lång sikt... men fortsätter han så här så är det förmodligen dags att tänka om!

Det trodde jag aldrig att jag skulle skriva om Rödknappen. Lyckas vi plocka ett par poäng mot topptrion så är det nog fan dags!

**********

Kul att se Huddlestone tillbaka igen. Behövs verkligen på mittfältet nu när schemat blir riktigt tufft. Dessutom känns det riktigt roligt att Eidur Gudjohnsen kommit in i laget så fint. Blir riktigt nyttig framöver med sin förmåga att knyta ihop mittfält och anfall.

**********

Gareth Bale!!!

**********

Vill också passa på att lyfta fram Gomes som måste vara en av säsongens tre bästa målvakter, om inte den bästa! Skulle inte byta med något annat lag.

**********

Vågar så klart inte ta ut något i förskott. Men visst är känslan härligt go just nu, är vi på väg mot något riktigt stort månne?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar