12 maj 2009

När verkligheten tränger sig på...

Bara två matcher kvar nu, och det händer en hel del runt White Hart Lane!

Till att börja med kan man ju bara konstatera att Jermain Defoe och Wilson Palacios drabbats av ofattbara tragedier med ett par veckors mellanrum...

Helt sjukt egentligen, för det första inser man ju att man faktiskt lever i en i många avseenden mörk värld, genomsyrad av en helt och hållet förkastlig syn på människan. För det andra så behöver en tillvaro som välbetald fotbollsstjärna inte betyda ett liv utan tragedier...

Men den diskussionen ska vi inte ge oss in i här, istället är det bara att beklaga sorgen för de två spelarna, deras familjer och hoppas att de känner stödet från alla fans av Tottenham Hotspur!

Ibland blir man bara så trött på den här världen...

Om vi istället vänder blickarna mot de två sista omgångarna av ligan blir det nog svårt att knipa sjundeplatsen. City slår vi förstås men Liverpool borta... får hoppas på att Pools chanser är helt borta då!

Silly Season är redan i full gång.. just nu snackas det mest om Djibril Cissé, Carloz Tevez, Glen Johnson och Sulley Muntari. Två av dessa skulle jag ta alla dar i veckan.. Vilka, karaktärsspelarna Tevez oxh Muntari förstås!

Jamie Redknapp ser ut att ta plats i Harrys tränarteam i sommar. Vad ska man säga om detta egentligen.. har ingen aning om Jamies kvaliteter som tränare, men med tanke på hans taktiska färdigheter som spelare har han kanske vad som krävs!

Som bekant för oss ickebritter, innebär ju inte en fin spelarkarriär per automatik inte en lika fin tränarkarriär..

Och till sist: Vad gjorde Ledley King i helgen?!? Var det inte liv efter Ligacupguldet ifjol också?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar