5 maj 2009

BECKHAM i London - för att förhandla med Spurs?

Dags att ta en titt på de namn som diskuteras i olika medier just nu.

På väg ut verkar ett gäng spelare vara: Jenas, Zokora, Bent, Pavlyuchenko, Giovani, Taarabt, Bentley, Bale, Assou Ekotto.. listan kan göra lång! Alla kommer naturligtvis inte att försvinna, frågan är vilka?

Men en titt på namnen som nämns som potentiella nyförvärv ger en fingervisning.

Att en anfallare kommer kan vi räkna med. Ryktet om Sunderlands Kenwyne Jones vägrar dö och personligen hoppas jag på en betydligt mer meriterad anfallare.

Men trots de ständiga diskussionerna om Bent och Pavlyuchenkos vara eller icke vara är det ganska tyst på anfallsfronten.


Då händer det desto mer längre ned i planen. Att BAE eller Bale försvinner antyder rykten om Reals Gabriel Heinze och, framförallt, Portos Aly Cissokho.


På andra kanten kan man ju fråga sig varför i h*****e vi ska lägga upp en massa miljoner på Glen Johnson, Portsmouth, (om det nu stämmer) med den högerbacksbesättningen vi har i dagsläget.


Mest glädjande är så klart att Inter och José Mourinho verkar vara angelägna om att byta Jenas mot Sulley Muntari - ett byte jag skulle göra alla dagar i veckan. Visst har Jenas sina ljusa stunder men en spelare att bygga laget kring är han inte. Mycket möjligt att hans spelstil passar bättre i Italien.

Mordic - Muntari - Palacios - Lennon, låter mumma det..

Lennon ja, är han månne på väg bort också? Liverpool och Man U sägs vara intresserade, men hur mycket sanning det ligger här i vet man förstås inte.


Vill Spurs utmana måste Lennon vara kvar, även om han går att ersätta måste vi visa att vi menar allvar.


Till sist: Tittar på Ar5ena1 - United just nu, mycket trevlig underhållning.. och Beckham på läktaren, i London för att förhandla med Spurs kanske.. ryktet har cirkulerat och Redknapp har önskat rutinerade nyförvärv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar