6 mars 2010

Vem ersätter Huddlestone?

Så var det dags för kvartsfinal i FA-cupen. En match som naturligtvis kommer att bli svår, men idag är jag hoppfull, trots avsaknaden av innermittfältare. Hoppas att Harry satsar på följande uppställning från start.

Gomes - Corluka, Dawson, Bassong, Bale - Kranjcar, Palacios, Gudjohnsen, Modric - Pavlyuchenko, Defoe

Tror faktiskt att Gudjohnsen skulle klara den positionen galant. Smart spelare med god fysik. Och när Modric och Kranjcar ändå vandrar inåt planen blir det ju ändå mer av en diamant på mitten vilket förstås passar islänningen ännu bättre.

**********

För inte satsar väl Harry på orutinerade Livermore från start? Även om han imponerade på försäsongen.. Ska hur som helst bli väldigt intressant att se hur Harry väljer att formera laget...

**********

Känns som ett mycket bra läge att möta Roy Hodgsons lag nu... Fokus ligger med all säkerhet på den för klubben så stora matchen i Europa League i veckan då man ställs mot Juventus. Att Fulham är kvar i två cuper och samtidigt slåss strax under toppen i ligan lär sätta sina spår för eller senare på en i sammanhanget tunn trupp.

**********

Citys ägare intresserade av Liverpool?!?

Man blir inte överraskad längre, om det nu är sant vill säga...

**********

Tror stenhårt på 2-0 och avancemang till semi. Det här läget får vi bara inte missa nu när flera av de stora redan är utslagna. COYS!

1 kommentar:

  1. Ska bli väldigt intressant att se, vem som placeras där och hoppas den som får chansen på mitten tar den. Är ett grymt viktigt läge nu i ligan, blott 10 matcher kvar och vi måste ha ett fungerande mittfält. Drömmer själv om att det skulle bli en askungesaga med en Livermore som tar chansen. Go COYS

    SvaraRadera