4 april 2009

Övermod gav uselt Blackburn segern!

Fy fan!

Vilket jävla skämt...

Sällan eller aldrig har jag varit så säker på på tre poäng i en bortamatch. Då menar jag inte inför matchen utan efter att vi tagit ledningen med 1-0.

Alltså, vi möter ett helt värdelöst Blackburn som inte har i Premier League att göra, vi tar ledningen och har sedan stenkoll på läget.

Men en bit in i andra, vad fan händer då. Varningsklockorna började ringa i samma stund som vi började tro att matchen var i hamn, slutade jobba, och framförallt, gav fan i att utnyttja riktigt bra lägen och istället göra det lilla fina!

Vändningen kom som ett brev på posten och man kan tjata hur mycket man vill om Palacios idiotiska dubbelvarning och Corlukas lathet, men den här matchen förlorade vi på grund av övermod och inget annat!

Detta är tamejfan den värsta sorten av förluster... och det värsta av allt var att man fram till en timme var spelad satt och njöt av att Spurs numera har förmågan att ta taktiska segrar utanför London. Jojo..

Bara att hoppas att Redknapp, som för övrigt borde agerat tidigare, låter detta bli en läxa för spelarna, att oavsett hur uselt lag man möter, måste man för fan vilja döda matchen när man har chansen att göra det, som vissa andra lag!


Så jävla onödigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar