31 mars 2010

Mot sjätte raka... när hände det senast?

Sunderland på Stadium of Light är naturligtvis en mycket svår bortamach men efter fem raka Premier League segrar så är man minst sagt hoppfull.

Fem raka ja, när hände det senast egentligen? Någon som har koll?

**********

Räkna med en fysiskt tillställning på lördag. Frågan är hur Harry väljer att formera laget nu när det finns lite valmöjligheter.

Dawson, King och Defoe står som redo den 3 april enligt physioroom, frågan är vilka som spelar. Defoe ska tydligen med i truppen...

Hoppas på; Gomes - Naughton, Dawson, Bassong, Bale - Kranjcar, Huddlestone, Palacios, Modric - Gudjohnsen, Pavlyuchenko

Tror att Eidurs förmåga att hålla i bollen och möta djupare i planen kan ställa till bekymmer för ett Sunderland som kommer att gå framåt. Dessutom kan han avlasta mittfältet i defensiven.

**********

Egentligen är det ganska märkligt att vi hastigt och lustigt blivit ett de bästa lagen i ligan defensivt. Tänk på saken...

Våra två bästa mittbackar är skadade sedan länge. Vår normalt defensivt svaga innermittfält är kraftigt underbemannat med Premier League mått mätt. Ändå är vi hur täta som helst!

***********

Även om det ser bra ut nu, speciellt när Hudds är tillbaka (Modric har vikarierat med bravur), är det förstås här som det ska förstärkas. Sandro blir spännande, men frågan är om inte han kommer få ett år på sig att anpassa sig till det brittiska spelet.

Förslag på namn?

**********

Härligt Zlatan! Men vad gjorde Barca sista kvarten? Fruktansvärt onödigt...

2 kommentarer:

  1. David Ginola.... Jag har för mig att Martin Jol hade under sin tid en serie på sex raka vinster efter att ha haft en serie på sex raka förluster... Inte helt säker dock, men har ett svagt minne att det va så.... Ja en sak är iaf säker det är att Bent kommer göra mål på oss imorgon men det kommer förhoppningsvis vara förgäves för då har Spurs redan hängt tre kassar:)Tippar 1-3 ( Pavan 2, å Bale ett på frispark)... Vad tror du inför matchen imorgon?

    SvaraRadera
  2. Jag tror på en svår och nervkittlande tillställning där det bara är att hoppas att vi klarar stå upp mot Sunderlands fysik, speciellt på mittfältet. Men jag är hoppfull och tror att vår kvalitet blir avgörande. 2-1, Pavlyuchenko och Kranjcar målar!

    SvaraRadera