3 april 2010

Defensiven kollapsade och Bent i Spurs straffskola!

Snacka om utklassning. Idag var vi fan ta mig inte med för fem öre. Borde blivit 5 eller 6-1. Den stora förklaringen ligger definitivt i mittförsvaret. Kaboul/Bassong, vilken rysare. Dawson saknades enormt, bara att be till gudarna för att han och/eller King är redo för spel snart igen.

Trodde iofs på en svår match, men att försvaret skulle fallera så fullständigt mot ett brunkarlag som Sunderland, det hade jag inte räknat med.

Även om en reaktion på den senaste tidens spel var att vänta och det faktum att öppningen på matchen knappast var optimal med ett nykomponerat försvar, ska man kunna kräva lite mer än så här.

Men nåja, bara att bryta ihop och komma igen. Idag var vi inte med i matchen!

Sex matcher kvar. Arsenal (h), Chelsea (h), United (b), Bolton (h), City (b) och avslutningsvis Burnley (b).

Ska det göras ska det göras ordentligt…

**********

Darren Bent, naturligtvis! Men vad är det han försöker bevisa egentligen. Han är ju för dålig för Tottenham Hotspur. I ett lag där fotbollen spelas efter backen håller det så klart inte med en anfallare totalt befriad från spelsinne.

Minns många frustrerande tillfällen med Bent på topp i Spurströjan. Visst gör han mål, men man har ju sällan skådat en anfallare i spelet med boll ute på planen (skulle väl iofs vara Frazier Campell då)! Var han lärt sig skjuta straffar är ju dock ganska uppenbart…


**********

Gomes, vad ska man säga? Med tanke på fortsättningen känns det tryckt med brassen i mål!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar