16 april 2010

Går fortfarande omkring och njuter av derbysegern. Vilka ögonblick som etsat sig fast på näthinnan. Rose volley, Defoes assist och Gomes parader... det finns så mycket att plocka ut.

Heurelio Gomes ja, herregud vilken målvakt! Skulle inte byta bort honom mot någon annan burväktare. Har kommit på mig själv med att, vid farliga frisparkar mot oss, sitta helt lugn och tänka, äh det är ingen fara, den här plockar Gomes. Känns omutbar!

Att Ledley King kan gå ut och göra nittio minuter på det sätt han gör, med de förutsättningarna, är för mig helt osannolikt. Helt makalöst.

Och Modric, som numera verkligen visat att han behärskar en central mittfältsplats i Premier League.

För att inte tala om Gareth Bale som återigen ägde vänsterkanten.

Betänk att vi faktiskt saknade spelare som Woodgate, Corluka, Lennon och Palacios...

Tänk att det skulle ta så många år, men fan vet om det inte bidrog till att göra segerkänslan ännu bättre. Visst var det värt all skit man fått höra genom åren! Att vi spelade bort Wenger, som för en gångs skull såg nyktert på förlusten, och hans bygge från ligatiteln känns förstås mycket bra bara det.

Men mest av allt glädjs vi förstås åt att vi nu är med i racet på allvar. Nu får vi lita till att United slår City.

**********

Och så är det redan dags för nästa derby. Ny hemmamatch, denna gång mot ett Chelsea som lär plocka hem guldet oavsett resultat imorgon.

Kranjcar missar tyvärr matchen.

Tror på följande elva; Gomes - Corluka, Dawson, Bassong, BAE - Bentley, Modric, Huddlestone, Bale - Pavlyuhcenko, Defoe

Kan det verkligen bli ännu en deryseger. Tänk hur helt jävla underbart det vore! Tror dock på oavgjort... 1-1 och Modric målar. Blir otroligt nervöst igen...

Kan vi ockå få se Aaron Lennon i ett inhopp? Viktigt nu när Kranjcar missar resten av säsongen.

Come On You Spurs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar