31 augusti 2009

Kranjcar snart på White Hart Lane!

Så blev det då Nico Kranjcar till slut... en utmärkt värvning ju mer man tänker på det!

Kranjcar har en spelstil som är som klippt och skuren för White Hart Lane. Räkna med att det är en ny publikfavorit som får den inte alltför angenäma uppgiften att inledningsvis ersätta Luca Modric.

Räkna också med att det kommer hända en hel del på ett framtida mittfält med en kroatisk duo som tillsammans med Aaron Lennon lär bjuda på massor av godis.

Vad kan Kranjcar då tillföra?

Jo, för det första innebär affären att Harry nu får tillgång till en spelare som i många avseenden spelar fotboll på samma sätt som Modric. Med andra ord: Harry behöver inte göra några större förändringar i ett vinnande koncept.

För det andra får vi en spelare som är riktigt vass på fasta situationer. Förmodligen bättre än någon annan i dagens trupp. Räkna med att Peter Crouch jublar!

Kort sagt en klasspelare som är lite underskattad och som har flera års Premier Leaguerutin och därför inte behöver anpassa sig till tempot, bara nya lagkamrater.

Det här kommer bli riktigt jävla bra!

**********

David James verkar bli kvar, tacka fan för det. Har alla redan glömt bort James alla tavlor genom åren. Cudicini är bättre!

**********

Till sist: ett litet smakprov



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar