10 september 2010

Näste svensk i Spurs?

Då lämnar vi ett lyckosamt kval, där Sverige kopplat ett litet grepp om Rafael Van der Vaarts Holland, bakom oss.

Transferfönstret är visserligen stängt nu men med tanke på att det ryktades en del om Ola Toivonen innan det slog igen funderade jag under mötet med San Marino på en sak.

Ända sedan Erik Edman lämnade oss har man längtat efter att en ny svensk (Oscar Jansson i alla ära) ska styra kosan mot norra London och White Hart Lane.

Inte bara för att det hade varit kul utan för att Spurs skulle få ännu mer uppmärksamhet här hemma i Sverige.

Men vem skulle i dagsläget passa bäst in i Tottenham Hotspur.

Zlatan Ibrahimovic tycker säkert många och där kan man ju knappast säga emot. Nu är det ju inte speciellt realistiskt, så därför räknar vi bort honom.

Vem tror du, om vi koncentrerar oss på realistiska köp det kommande året. Vem skulle kunna tillföra något på lite sikt?

Ola Toivonen? Sebastian Larsson? Eller finns där ens någon?

En spelare jag personligen skulle vilja se i Spurströjan är Marcus Berg. En avslutare av rang som efter den kommande säsongen i PSV kommer att vara redo för större uppgifter...

1 kommentar:

  1. Njaa tveksam till att Berg skulle passa i PL lite för vek och inte tillräckligt duktig med spelet utan boll. För övrigt så gillar jag Berg men tror som sagt att han inte passar i Spurs. Tycker att det är svårt att se någon klockren spelar som skulle kunna tillföra något ifrån vårt kära landslag till spurs eller platsa. Kanske Lustig om han fortsätter att utvecklas. Störst chans att slå sig in på högerbacken. Vi har ju inte riktigt någon som är så offensiv även om kaboul har visat att han kan göra bra rader med bollen(exempelvis mot city förra säsongen). Nu kör vi över Wästra Bromviken(som min far skulle ha sagt) på lördag och sen sedan Bremen utav bara farten. Mvh David "Ginola" Palm

    SvaraRadera