5 februari 2009

Keane + ?

Robbie Keane kommer förstås att vara Redknapps förstaval efter den snabba och mycket överraskande återkomsten. Om vi lägger allt skitsnack om att han svek oss när han lämnade och så vidare bakom oss... så är och förblir Keane en Tottenhamspelare och en ledartyp! Sådana behövs sannerligen i Spurs. Förhoppningsvis kommer Keane också vara vår kapten många år framöver nu. Punkt!

Att den irrationelle irländaren kommer att leda Spurs som kapten visar ju så klart också att resterande anfallare nu får slåss om platsen bredvid. Men vilken anfallare kommer ta platsen?

Keane/Defoe
Vi vet alla att Jermain Defoe är en Redknappfavorit. Men på näthinnan finns också ett samarbete som inte riktigt klickat. Frågan är om det kan göra det nu? Den frågan blir dock aktuell först om X antal veckor...

Keane/Bent
Allt snack om att Darren Bent varit på väg bort ska naturligtvis tas med i beräkningen och Redknapp verkar inte tro att Bent är mannen att satsa på, trots sina många mål! Många fans är också av åsikten att Bent borde lämna, men tänk om allt han behöver är en spelare som Keane bredvid sig? Kan det rent av vara så att detta är det bästa alternativet!

Keane/Pavlyuchenko
Även om Roman Pavlyuchenko inte är någon Berbatov känns det på förhand som att detta är det bästa alternativet. Pavlyuchenko har den bättre spelförståelsen av de tre, dessutom är han som bäst när han inte behöver stå för kreativiteten själv och istället avsluta anfallen!

Hur som helst, anfallsalternativen är hastigt och lustigt många... Dessutom finns Frazier Campbell i bakfickan! Nu är det bara upp till bevis!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar