2 februari 2009

Keano is Back!!!

Så blev då Robbie Keane klar. Fan va skönt att få se Keano i Spurströjan igen!

Åsikterna går isär när man läser på diverse forum och bloggar. En del hyllar, andra sågar... visst berör affären.

Ha dock svårt att förstå kritiken mot att ta tillbaka Keane. Jag menar, för det första, Robbie gjorde sex år i Spurströjan och har gjort så mycket positivt för klubben genom åren. Inte bara genom mål och assist, utan även som ledare för ett ungt och orutinerat lag. Han var också länken mellan mittfält och anfall och spelaren med det bästa spelsinnet + att han alltid gav allt, även i det defensiva arbetet.

För det andra, att han lämnade för Liverpool i somras var faktiskt inte speciellt konstigt. Efter att ha fått smaka på Champions League fotboll med Leeds och efter en vända i Inter såg Keane, när han kom till Spurs, förmodligen fram emot att hjälpa laget till högre höjder och deltagande i Champions League. Nu nådde vi aldrig de höjderna och efter att man efter två fina säsonger i PL inte nådde samma kvalitet under förra säsongen, trots Ligacupsegern, kan väl i ärlighetens namn ingen klandra honom när Liverpool lockar med spel i CL och kamp om de allra ädlaste valörerna i PL. En klubb han dessutom gillat sedan barnsben.

Nej, hylla istället Keano för att han väljer att svälja stoltheten och komma tillbaka till Spurs. Det tror jag i ärlighetens namn rätt många spelare hade ställt sig tveksamma till i samma situation, bortsett
Chimbonda och Defoe då (iofs inte riktigt samma sak)!

Idag är i alla fall jag väldigt nöjd! och kanske är vi inte klara än...

Välkommen hem Keano!


Avslutar detta inlägg med en skön video med Robbie Keane godis... håll till godo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar