9 december 2009

70 minuter för Modric plus önskelista inför julen!

Det surras en hel del nu... men först tar vi det positiva! Luca Modric spelade 70 minuter igår, kolla in de här härliga bilderna, och är spelsugen till tusen enligt uttalanden på officiella.

I matchen gjorde även Giovani dos Santos två mål, kanske kan vi få se mer av mexikanen framöver?

**********

Tråkigt är dock att Ledley King tydligen åkt på en smäll på knäet igen, bara att hoppas att det inte är så allvarligt, vilket också verkar vara fallet.

**********

Det är inte bara Pavlyuchenko det surras om. Även Keane ryktas vara på väg till Skottland och Celtic! Personligen tror och hoppas jag att Keane stannar...

Om vi tar en titt på namnen som sägs kunna förstärka dök spekulationer om ett byte med Sunderland, där Anton Ferdinand kommer och Alan Hutton går, upp under gårdagen.

Det har ju även snackats om Citys Micah Richards... men det känns osannolikt!

**********

När nästa transferfönster slår igen hoppas jag att vi har sålt Hutton och Pavlyuchenko.

Jag hoppas också att vi gjort klart med en mittback, en central defensiv mittfältare och en anfallare.

En mittback på grund av alla skador, en mittfältare på grund av att vi fortfarande är för svaga där och en anfallare om Pavlyuchenko lämnar, vilket väl känns ganska troligt.

Så här i juletider kan man kanske få önska sig; En snabb försvarare = Micah Richards, en rutinerad mittfältare = Christian Poulsen (eller är Sandro den vi söker där?), samt en ung anfallare = ?


**********


Ibland är fotbollsvärlden galen...först Notts County och nu detta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar