21 december 2009

Back on Track!

Den supertunga förlusten mot Wolves följdes upp av 3-0 på City och 2-0 på Blackburn och nu är vi med i racet igen. Två tuffa Londonderbyn stundar under mellandagarna och plockar vi fyra poäng på de två matcherna ska vi vara mycket nöjda.

Fulham ser riktigt starka ut, speciellt hemma på pittoreska Craven Cottage. Men kanske kan vi dra nytta av ett hemmalag som fortfarande suger på karamellen efter krossen av ett iofs skadeskjutet Man United.

West Ham imponerade mot Chelsea, men den matchen ska Spurs bara vinna. Nog med snöpliga hemmaförluster nu.

Positivt den senaste veckan är naturligtvis defensiven. Två hållna nollor för Gomes och en allt mer samspelt backlinje. Dawson och Bassong har verkligen stängt till centralt samtidigt som BAE spelar bättre än någonsin.

Helt otroligt egentligen...

Hur många lag hade klarat sig så bra utan sina två bästa mittbackar!

Lägg därtill frånvaron av Luca Modric. Det finns ett hyfsat sparkapital som gör att våren ser väldigt, väldigt intressant ut.

Enda orosmolnet på den blå Spurshimlen är det centrala mittfältet. Där behövs förstärkning. Men transfersnacket lämnar vi därhän den här gången.

Istället ser vi fram emot annandagens batalj i sydöstra London!

**********

Och så sparkade City till sist Mark Hughes. Borde skett för länge sen. Med så många "världsstjärnor" i laget krävs en skicklig manager, det är inte Hughes. Därför hade det så klart varit bättre om Hughes stannat.

Men inte hinner väl Mancini sätta sin prägel för att nå en fjärdeplats redan i vår?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar