23 januari 2010

Jag vill ha mitt Spurs tillbaka - bänka Crouch Harry!

Peter Crouch. Nu får det fan vara nog, Harry Redknapp! Visst gjorde den gänglige anfallaren mål ikväll, men spelet med Crouch på planen är ju fan under all kritik, långt från det fyndiga anfallsspel man som Spurssupporter är van vid.

Om vi var Bolton eller Portsmouth, lag som inte har kvaliteter i laget för att föra matcher via mittfältet, då skulle man så klart uppskatta det alternativ som Crouch erbjuder. Men, vi är Tottenham Hotspur! Ett lag med spelskickliga mittfältare som Luca Modric och Niko Kranjcar, spelare som ska ha bollen på fötterna så mycket det bara går.

Att då se Michael Dawson (frunktansvärd onödigt kapning på Beckford) mata långboll på långboll på Crouch, vars skarvar hamnar rätt 1 av 4 gånger, gör fan ta mig ont i Spurshjärtat.

Jag säger inte att jag inte uppskattar Crouchs insatser som inhoppare, men än en gång, han ska inte spela från start!

**********

Roman Pavlyuchenko visade i sitt inhopp att han är en mycket bättre fotbollsspelare än Peter Crouch. Nu vet man ju inte vad som skett mellan Pavvan och Redknapp tidigare, men man måste ju ställa sig frågan ändå: Varför får Roman inte fler chanser???

Ikväll var han tillsammans med Gomes, Bale, Hutton och Palacios bäst i Spurs. Spelsinnet finns där, han rör sig över stora ytor vilket öppnar upp för andra och är iskall i avsluten.

När Pavlyuchenko kom in stämde spelet så mycket bättre. Direkt. Långbollarna uteblev och ytorna blev fler. Nu vill jag se Pavvan/Defoe mot Fulham!

**********

Nog om anfallsfrågan. Roligast ikväll var Gareth Bale som fullständigt ägde vänsterkanten. Släpper Redknapp walesaren gör han ett gigantiskt misstag.

**********

Nån mer än jag som störde sig på Bosse Petterssons raljerande i bisittarrollen på Viasat. Tveksam straff?? Nåja, regelboken går tydligen tolka på olika sätt...

**********

Jermaine Jenas. Mittfältsdilemmat blir bara mer prekärt. Vi är verkligen i stort behov av en innermittfältare. Innan Palacios kom in såg det riktigt risigt ut... Jenas håller inte!

**********

En eloge till Leeds dock, som är alldeles för bra för League One...

**********


Till sist: Hoppas man har sett Jermain Defoe slå en straff för sista gången! Visst borde väl Modric tagit hand om den!!!

1 kommentar:

  1. håller me, bänka crouch, det blir så stereotypt me han, men perfekt o ha som inhoppare tycker ja. som ja sagt innan så märks de tydligt när inte Lennon e me, han behövs!

    Synd att Jenas inte e bättre, trodde han skulle bli en kanon lirare för ett par år sen,

    det måste bli 3 poäng idag, annars ser det mörkt ut för framtiden

    SvaraRadera