27 januari 2010

Det är aldrig för sent!

Matchen som sådan var väl inte någon sprakande tillställning, men det fanns ändå en hel del att glädjas åt framför (en halvkass stream i första) TV:n igår kväll.

Personligen tycker jag det är underbart att se Gareth Bale och David Bentley visa upp sig ordentligt. Två spelare som faktiskt är riktigt bra Premier League spelare, men som sedan de anslöt till Spurs för det mesta fått nöja sig med kritik och en plats utanför startelvan.

Satt med ett stort leende på läpparna under matchen igår och kunde krasst konstatera att det aldrig är för sent! Hoppas nu bara bägge blir kvar i klubben...

**********

Men det mest positiva för laget var nog ändå Wilson Palacios insats. Wilson spelade precis så som man vill se honom. Rivig, bekväm med bollen och städandes framför mittbackarna. Klockren insats.

Tillsammans med Tom Huddlestone, som såg ut att ha mått bra av lite "vila", gjorde även han en mycket bra match. Kändes betydligt stabilare nu med Hudds och Wilson på mitten.

Dock: Ett komplement till dessa båda bör inhandlas redan under januaris Silly Season!

**********

Luka Modric!

**********

Med tanke på att försvaret spelar så stabilt numera är det egentligen bara anfallet som inte riktigt klickar just nu. Crouch gör visserligen mål, men i övrigt händer inte mycket kring den långe anfallaren.

Defoe verkar leta efter höstformen och Keane har hamnat i kläm då han inte får spela och samtidigt behöver matcher. Får väl se vadd som händer med Pavlyuchenko också...

**********

Lite oväntat att äldre broder Elm fick göra Premier League debut, med tanke på vad Sebastian Larsson och Andreas Johansson gjort på White Hart Lane blev man lite orolig med en svensk i moståndarlaget!

**********

Avslutningsvis kollar vi in höjdpunkterna från igår!



Watch Tottenham Hotspur v Fulham in Sports | View More Free Videos Online at Veoh.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar