5 januari 2010

Micah Richards hetaste namnet för Spurs?

Transferfönstret är öppet och inte oväntat poppar rykten upp lika snabbt som snön faller. Och Spurs är som vanligt en av klubbarna det surras mest om. Ett av alla namn som nämnts känns väldigt intressant.

Micah Richards var för någon säsong sedan fantastikt bra för Manchester City men under hösten har den atletiske försvararen inte riktigt övertygat i Citytröjan. Med Roberto Mancini vid rodret är Richards framtid enligt rapporter osäker och det verkar som att vi ligger bra till om det blir en flytt.

Personligen anser jag att detta vore en kanonvärvning. En spelare som är ung men ändå har gedigen Premier League rutin, en spelare som spelar bra både centralt och på högerbacken. Att Richards dessutom har snabbheten som en av sina styrkor passar så klart som handen i hansken i ett annars ganska trögt försvar. Jag menar, Corluka, Dawson, King och Woodgate är ju inga vinthundar direkt.

**********

Atletico Madrid sägs vara intresserade av David Bentley samtidigt som Spurs ska vilja snuva Liverpool på Maxi Rodriguez. Känns dock inte så troligt i dagsläget med Lennon, Modric och Kranjcar i truppen.

**********

Jamie O´Hara ser inte ut att bli kvar i Portsmouth pga deras ekonomiska bekymmer. I ärligheten namn är väl frågan om han kommer att spela i Spurströjan igen, det troliga är en ny utlåning om Pompey inte lyckas skramla fram lite pengar.

**********

Aaron Lennon lär inte finnas med på plan mot Liverpool till helgen, men med Modric tillbaka känns det ganska bra inför matchen ändå. Blir väldigt viktigt att kunna hålla bollen inom laget mot Pool och då är det ju förstås idealiskt med de båda kroaterna på planen samtidigt.

Hur är statusen för Fernando Torres egentligen?

**********

Bloggen Dear Mr Levy för ett intressant resonemang kring Dimitar Berbatov... minns många fina stunder, åsikterna om honom är många men det går inte att koma ifrån: Berbatov skulle ta spelet till en ny nivå! Drömmer om en återkomst.. men det lär väl knappast hända?

4 kommentarer:

  1. Berbaflop kan nog återkomma till Spurs. Han blir snart utkickad från United efter två horribla säsonger.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Man kan ju alltid hoppas. Hade varit en grym förstärkning...

    SvaraRadera
  4. Hej. Jag hittade ingen kontaktadress till er. Jag måste säga att det är en riktigt bra sida. Vi på fotbollsoraklet.se är intresserade av ett exklusivt samarbete med er. Hör av dig till mattias.sorensson@fotbollsoraklet.se om detta låter intressant.

    Mvh

    SvaraRadera