7 januari 2010

På sin plats med en liten Silly Season uppdatering...

John Carew mot Robbie Keane. Vad fan är detta, det kan väl ändå inte ligga någon sanning i detta!

Ser faktiskt inte norrmannens storhet. Vad har han åstadkommit egentligen? Visst, han är stor och stark, men knappast en anfallare vi är i behov av. Jag vill se en smart spelande anfallare, speciellt OM Keane lämnar. I så fall står vi ju bara med en lång och nickstark, en snabb och målfarlig samt en stor och stark (Carew).

Nej, hoppas verkligen inte denna affär blir av. En vis man sa en gång; det John Carew gör med fotbollar gör jag med apelsiner!

**********

Tack gode gud verkar det inte bli nåt med David James. Fattar verkligen inte vad vi ska med honom till? Finns massor av bättre alternativ... En utmärkt förstekeeper har vi ju redan... tror knappas James skulle bli särskilt billig i drift heller...

**********

En annan Portsmouthspelare det snackats om är vänsterbacken/mittfältaren Nadir Belhadj. En bra spelare, men behövs han verkligen?

BAE är ju given efter en kanonsäsong och Gareth Bale har visserligen haft det riktigt tungt, men grabben är trots allt bara 20 bast och har en grym offensiv kraft. Ge han ett år med defensiv skolning så tror jag fan i mig att kritikerna kommer tysta.

**********

Lösa rykten om Eidur Gudjohnsen också... frågan är om det är så troligt att islänningen hamnar på White Hart Lane, men för att återgå till resonemanget med Carew så är ju Gudjohnsen en väldigt smart anfallare. Varför inte?

**********

Den position som är i mest behov av förstärkning är dock det centrala mittfältet. Sporting Lissabons Miguel Veloso har nämnts (igen!) och är nog ett namn som skulle passa alldeles utmärkt på det centrala mittfältet med sin spelförståelse och sina precisa passningar. Gillar dessutom att operera djupt ner framför mittbackarna för att fördela spelet. Lite som Michael Carrick. Klockren värvning om ni frågar mig!

**********

Dejan Lovren ser ut att vara ett allt hetare alternativ, Lyon är sugna på honom, men vi kan komma att knipa den lovande kroatiske mittbacken. Känns spontant som ett bra alternativ.

För att sammanfatta:

Ja Tack - Veloso, Richards alt Lovren, Gudjohnsen

Nja - Belhadj, Sandro (vad händer där?)

Nej för fasen - Carew, James

**********

Glad att vi inte gjorde denna värvningen...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar