18 januari 2010

Vem vill du se i Spurströjan under januarifönstret?

Halvvägs in i transferfönstret och ännu väntar vi på det första nya namnet att presenteras. För någon värvning kommer det väl att göras till slut.

Namnet som hängt med längst är naturligtvis brassemittfältaren Sandro som aldrig verkar ansluta trots alla rapporter om att det är nära...


det senaste namnet som diskuterats flitigt är Palermos danske mittback, 20-årige Simon Kjaer.


Även spelare som West Hams duracellkanin Scott Parker, Milans Matheiu Flamini, Chelseas Joe Cole och Portsmouths veteranmålvakt David James.


Tänkbara namn som kanske är lite mindre heta, men som dykt upp här och där, är Dimitar Berbatov, Micah Richards och Miguel Veloso... för att nämna några! Men vem vill du se som nästa värvning? Diskutera och rösta här till vänster!

**********

Ett rykte som aftonbladet skriver om i sin Silly Season rapportering är Real Madrids Guti... men inte är väl han ett namn för Spurs?!? Men nu verkar Ruud van Nistelrooy vara hetaste Realryktet.. fan vet om inte det hade varit en bra affär, frågan är bara hur statusen på holländaren är?

4 kommentarer:

  1. ingen Guti tack, mycke gnäll och har sett sina bästa dagar...

    SvaraRadera
  2. håller med till 100%, finns mycket bättre alternativ!

    SvaraRadera
  3. Varför inte Van Nistelrooy?? Även fast han har haft en tuff skadeperiod, så tror ja han skulle bli en grym värvning för Spurs. Ja sticker ut hakan o jämför en Van Nistelrooy i målform är lika bra som Klinnsman var när han målade för sprus!

    SvaraRadera
  4. Spelstilen Ruud har tror jag skulle passa perfekt i truppen, frågan är som sagt bara hur statusen på honom är! Men är han i form är han naturligtvis en stor tillgång.

    SvaraRadera