24 februari 2010

Looks like a ROMANce!

Har visserligen gillar Roman Pavlyuchenko ända sedan han kom till norra London, men visst han man haft sina tvivel under den tid ryssen varit en del av Tottenham Hotspur!

Men nu tvivlar jag definitivt inte längre.

Då och då dyker det upp en spelare som man som supporter gläds lite extra med när denne gör mål eller lyckas vinna med sig supportrarna genom hårt arbete och bra prestationer.

Roman Pavlyuchenko är definitivt en sådan spelare. David Bentley och Gareth Bale (fullständigt lysande idag) är andra. Spelare som varit långt ned i frysboxen men som tar chansen när de får den.

Roman har unika egenskaper som det inte är så lätt att hitta i fotbollsvärlden. Även om han ha mer att bevisa ser man tydligt att han bemästrar det mesta en modern anfallare bör kunna.

Storleken i kombination med en makalöst funktionell teknik, spelförståelse, kyla och koordination. På det en enorm känsla för mål! Jag tror att detta bara är början på en lång, lång kärleksaffär...

**********

Kul att se BAE på planen igen, om än på en ovan högerbacksplats...

**********

Och så fick pigge och lovand Danny Rose en assist, mycket intressant att se vad som kommer hända med ytterns utvecklingskurva de närmaste åren...

**********

Tidigare akilleshälen innermittfältet ser bara bättre och bättre ut...

**********

Måste bara nämna Bale igen, vilken arbetsinsats!

**********

City ute och är Mourinho månne på väg att skicka ut Chelsea ur Champions League?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar