21 februari 2010

Roman Pavlyuchenko - tungan på vågen?

Fruktansvärt skön seger idag och ett par riktig positiva formbesked som lovar gott inför de kommande matcherna. Även om frustrationen lös igenom ett par gånger under matchen hemma i TV-soffan, framförallt i samarbetet mellan forwards, så visade vi idag att vil vill och ska vara med ända in på mållinjen.

En sån här dag ska vi naturligtvis inte hänga upp oss på det negativa, men det går samtidigt inte att blunda för det faktum att Harry Redknapp måste släppa taget och inse att Peter Crouch inte är tillräckligt bra för att ha en startplats.

Samarbetet med Defoe funkar inte, och individuellt sett är Crouch i dagsläget ett hinder för att anfallsspelet ska flyta som vi vill.

Men nog om det.

Det jag glädjer mig mest åt idag är framförallt Roman Pavlyuchenkos inhopp. Äntligen fick han visa Redknapp att han ska ha en plats i startelvan. Roman var lysande under sitt inhopp och gjorde 2 snygga mål. Han visade som vanligt prov på mycket god speluppfattning och jobbade hårt.

Roman Pavlyuchenko är en klassforward. Punkt! Spelar han inte från start mot Bolton är det fan i mig tjänstefel av Redknapp.

Det var också väldigt kul att se Luca Modric i fint slag igen. Modric satte tillsammans med Pavvan ordentlig fart på anfallsspelet och det syntes direkt att de båda förstår varandra.

Intressant att se att Modric lyfter med en "klok" anfallare på planen.

En tredje aspekt som jag gläds enorm mycket över just nu är det faktum att Tom Huddlestone ser ut att ha tagit ett stort kliv den senaste tiden. Känner mig mycket trygg med Hudds på mitten numera. Hans samarbete med en idag lysande Wilson Palacios blir bara bättre och bättre!

En annan spelare som förtjänar beröm idag är Gareth Bale (härligt initiativ och kanonassist vid 1-0), som återigen gjorde en helgjuten insats.

Dessutom, nu är Lennon snart tillbaka, vi är fyra igen (etta i Wennmans lilltabell) efter 0-0 i Manchester och vi är stabila defensivt!

Våren kan kanske bli vår ändå...

**********

Målen ser du här...

2 kommentarer:

  1. håller med om att crouch fått väldigt chanser utan att leverera tillräckligt, och vilka inhopp av modric o pavlyuchenko, verkligen kul o se att ryssen e pågång o vilka glädjefnatt det blev i laget, måste tyda på en bra sammanhållning, nu undrar ja bara när lennon kommer tillbaka, då kan det här bli riktigt bra, kul o se att bale e tillbaka i fint slag, han va ju ett väldigt löfte för ett par år sen men avstannat lite sen dess men nu ser det bra ut, o låt oss behålla palacios, han e kanon!

    SvaraRadera
  2. Efter matchen ikväll ser det fan riktigt bra ut, allt fler spelare i form! Nu tar vi Everton...

    SvaraRadera