5 mars 2009

Därför är Keanes återkomst så viktig...

I går kväll visade Robbie Keane vilken oerhört viktig spelare han är för Tottenham Hotspur. Jag har ända sedan irländaren kom till Spurs för ett antal år sedan hållt den allroundskicklige och hårt arbetande anfallaren mycket högt. Ju fler säsonger han fick under bältet, desto större växte sig också kärleken från fansen och även om många ansåg att Keane svek när han lämnade i somras, är det väl det ändå dags att gå vidare nu.

För mot Borough visade Keane prov på just de kvaliteter som vi saknat så under hösten. Förmågan att hitta ytan i hålet mellan mittfält och anfall och sedan hitta instick till, i det här fallet Modric och Lennon, är det egentligen ingen annan som har, bortsett Modric då förstås! Men Keanes förmåga att länka samman mittfält och anfall gör att Modric får mycket mer yta att jobba på och samarbetet mellan de båda, och Lennon, var igår strålande.

Jag blir så jävla glad av att se Spurs spela anfallsfotboll på det viset igen!

Dock återstår en hel del jobb i övrigt. Men det lämnar vi därhän denna gång. Istället njuter vi av att Spurs är på rätt väg igen...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar