12 mars 2009

Gunter lånas ut... men VEM är egentligen högerback #1

Den unge walesaren Chris Gunter lånas ut till klassiska Nottingham Forest vilket naturligtvis får ses som ett bra beslut för alla inblandade parter och som säkerligen kommer gynna Gunters utveckling. Men den egentliga frågan som denna utlåning aktualiserar är; VEM ska egentligen spela högerback nu när Alan Hutton är på väg tillbaka?

Vedran Corluka, Pascal Chimbonda eller Alan Hutton. Eller... Didier Zokora!

Egentligen förstår jag inte varför Pascal Chimbonda köptes tillbaka när han uppenbarligen inte är det namn Redknapp i första hand, eller andra för den delen, tänker på när han tar ut laget innan match.

Personligen tycker jag att Chimbonda är en alldeles strålande högerback som passar perfekt in i Spurs och det sätt man vill spela fotboll på. Om inte jag missminner mig var han också ligans bäste hb i Wigan.

Nu gillar jag i och för sig Corluka också, men deras kvaliteter kompletterar snarare varanda vilket så klart är bra för balansen i truppen.

Men Alan Hutton då? I ärlighetens namn vet nog ingen vad Harry har för planer för Hutton. Beslutet att ta in Chimbonda i januari talar kanske för att Hutton inte tillhör framtidsplanerna.

Å andra sidan verkar planerna för Chimbonda, trots att han anslutit sent, inte heller helt glasklara. Åtminstone sett till speltid.

För att ytterligare spä på spekulationerna valde Harry häromsistens att spela Didier Zokora på högerbacken, trots att Chimbonda var tillgänglig!

Bra spelare kan man förstås inte få för många av, eller kanske kan man det? Räkna med att en ur trion Corluka, Chimbonda, Hutton inte finns kvar till hösten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar