1 mars 2009

Rutinen avgjorde på Wembley

Svårt att vara för besviken idag. Jävla skönt att se lite jävlar anamma och faktiskt långa stunder strålande spel. Men ändå, vi förlorade. Och det gör ont att vi ska göra det efter en så bra insats!

Känslan så här i efterhand är ju faktiskt att vi hade chansen. Så typiskt Manchester United bara, var helt säker på att de skulle vinna när det blev straffar. Jag menar, som jag ser det hade bara Corluka och Modric (som iofs säkert missat i egenskap av den stora stjärnan) som jag på förhand trodde skulle sätta sina.

O´Hara (kylan) och Bentley (psyket) var ju inte direkt överraskande att de bommade. Och vilka mer skulle kunnat göra det bättre? Nej, Spurs chans var att vinna i fölängningen idag!

United har varit med så många gånger förr och det var det som fällde avgörandet.

*********

Men trots allt går det som sagt inte att vara alltför nedslagen, Spurs gjorde en stormatch och de som förtjänar lite mer positiva omdömen är definitivt Dawson/King, Zokora, Modric och Lennon. Denna kvintett var lysande!

*********

Men egentligen var alla bra idag, svårast hade dock Pavlyuchenko som också blev utbytt i den andra halvleken. Bent saknar bevisligen en del i spelförståelse, men satan vad han slet!

*********

Idag är jag en stolt Spursare. Alla snackade inför matchen om alla Unitedspelare som saknades men att vi saknade Cudicini, Chimbonda, Woodgate, Palacios, Keane och Defoe gjorde ju knappast uppgiften enklare.

Desutom hade United resurser på bänken, de bytte trots allt in Vidic, Anderson och Giggs. Att jämföra med O´Hara, Bale och Bentley. Betänk då att Giggs och Anderson satte straffar medan O´Hara och Bentley brände...

*********

Sammanfattningsvis: Vi gjorde vad vi kunde, men visst fan hade det smakat med en andra raka titel i ligacupen!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar