6 mars 2009

King spelar mot Sunderland?

Så var den första arbetsveckan efter en två veckor lång semester avverkad och jag är ganska sliten när jag nu lämnar min jobbstad Karlskrona och Blekingekusten för att ta mig upp genom de småländska skogarna till Växjö.

Slitna borde också många av spelarna vara nu, efter en hektisk period där vi kan komma att tvingas betala för den fysisk och psykiskt påfrestande Ligacupfinalen.

Matchen mot Borough i mitten av veckan var minst sagt en märklig historia och så här i efterhand tror jag faktiskt att det var tur att det var just målsnåla Borough vi mötte.

För trots att vi fick se prov på vacker anfallsfotboll i sann Spursanda, ska vi nog tacka motståndarnas oskärpa och okoncentration för den klara segern. I ärlighetens namn var det ett slitet Spurs som tilläts göra misstag och ändå komma undan med det.

**********

Frågan är hur det kommer se ut på Stadium of Light? Förhoppningsvis har spelarna hunnit ladda batterierna och med tanke på att Sunderland inte har en speciellt bred trupp finns chansen helt klart. Men det kommer bli förbannat tufft!

**********

Läser att Ledley King kan komma att spela matchen, vilket skulle vara både fantasktiskt och sensationellt. Rapporter talar om obefintlig fotbollsträning, och att då spela mot Sunderland efter att knät enligt Redknapp sett ut som en ballong efter 120 minuter mot United är förstås imponerande. Eller dumdristigt! Välj själv!

**********

Så här vill ja se laget på lördag (förstår för övrigt inte vitsen med att spela Zokora på hb): Cudicini - Corluka, Woodgate, King, BAE - Lennon, Zokora, Palacios, Modric - Keane, Pavlyuchenko

COYS!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar